Onze worstmakerij
In onze slagerij maken we trots al onze worsten zelf, volgens traditionele recepten en ambachtelijke technieken. Onze worstmakerij draait om kwaliteit en smaak, waarbij we alleen het beste vlees en de fijnste kruiden gebruiken. Of het nu gaat om een sappige rookworst, gebraden runderrollade of onze populaire verse braadworst, elke worst wordt met zorg en vakmanschap bereid. Door zelf te produceren, kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook unieke smaken creëren die je nergens anders vindt. Kom proeven en ontdek het verschil van echte ambacht!
Uit eigen keuken/worstmakerij
- Gekookte worst
- Rookworst
- Runderrollade
- Rosbief
- Fricandeau
- Grillworst met en zonder kaas
- Gebraden gehakt
- Zeeuws spek
Je proeft het verschil
In onze slagerij proef je het verschil, omdat al onze producten eigengemaakt zijn! Met passie en vakmanschap bereiden we alles zelf, van onze malse vleeswaren en sappige worsten tot heerlijke kant-en-klare specialiteiten. Door zelf de ingrediënten te kiezen en elk product met zorg te bereiden, kunnen we een smaak en kwaliteit garanderen die je niet zomaar ergens anders vindt. Elk hapje is vers, ambachtelijk en vol van smaak – precies zoals het hoort. Kom het zelf ervaren en ontdek waarom onze producten echt het verschil maken!