GEZELLIG EN COMPLEET GOURMETTEN BEGINT BIJ SLAGERIJ BADER
Met de feestdagen is gourmetten nog altijd het populairst. En dat is niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden. Natuurlijk wilt u met de feestdagen lekker eten en genieten, maar u wilt vooral ook helemaal zelf kiezen wat u op tafel zet. Daarom bieden wij u het ‘nieuwe gourmetten’ aan: dezelfde kwaliteit en toch een beetje anders. Compleet gourmetten, steengrillen of fonduen: geheel naar eigen wens in te vullen. Geen grote schalen meer maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes. Zo stelt u zelf heel eenvoudig uw gourmetfeest samen en heeft u voor ieder wat wils.
HET NIEUWE GOURMETTEN
- Aparte kleine stapelbare schaaltjes
- Gemakkelijk op te bergen in de koelkast
- Handig uit te wisselen aan tafel
- Geheel naar eigen wens samen te stellen
- Feestelijke presentatie
Tips
- Reken ongeveer 300 gram vlees per persoon.
- Combineer het gourmetvlees met verse groenten, sausjes en stokbrood
- Maak ook eens het dessert op het gourmetstel, bijvoorbeeld flensjes
Laat het vlees een half uur op kamer-temperatuur komen voor het beste bakresultaat
Salades voor bij de gourmet, steengrill of fondue
In dezelfde vierkante bakjes waar wij u gourmet, steengrill of fondue vlees in doen hebben ook voor u een tweetal salades. Deze huisgemaakte salades wegen ongeveer 220 gram per bakje en worden simpel opgemaakt.
Uitermate geschikt om op tafel te zetten tijdens het eten, voor op tafel bij de borrel of bij de brunch. Salades worden per bakje verkocht en zijn voor 2-3 personen. De salades zijn eenvoudig samen met u gourmet, steengrill en/ of fondue bestelling te bestellen. Beide salades staan onderaan de bestellijst.
Partysalade rundvlees
Onze huisgemaakte rundvleessalade. Gemaakt met mager gegaard rundvlees. We gebruiken voor onze rundvleessalade mager draadjesvlees. Het vlees wordt gekruid en laten dit een nacht intrekken vervolgens garen we het 12 uur lang op een lage temperatuur.
Partysalade scharrel ei
Deze scharrel ei salade is helemaal zonder vlees. Een vegetarische variant voor op tafel. De salade is gemaakt met onder andere gekookte aardappels en gekookte eieren.Hij is lekker fris, heerlijk om zo te eten of op een vers stokbroodje bij de borrel.