Barbecue specialiteiten
Smakelijk barbecuen begint bij ons
Wist u verder dat alle barbecuespecialiteiten uit eigen keuken komen? We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen. Hieronder ziet u een overzicht van al onze specialiteiten:
Varkensvlees specialiteiten
- Spareribs
- Varkenshaassaté
- Varkenshaas minute steak
- Varkensshaslick
- Barbecueworst naturel
- Barbecueworst Spaans
- Oerhammetje
- Cevapcici (Joegoslavisch gekruid gehakt)
- Keftedes (Grieks gekruid gehakt)
- Schouderfilet steak
- Schouderkarbonade
- Speklappen dun gesneden
- Varkenssaté
- Varkensshashlick
Rundvlees
- Entrecôte
- Kogelbiefstuk
- Hamburger 100% rundvlees
- Megaburger kaas of ui
- T-bone steak
- Rib-eye
- Peper of bieslook steak
- Ossenhaasspies
- Bavette speer
- Rib-eye brochette
- Teriyaki spies
- Diamond tournedos
- Biefstukspies
- Rundershaslick
Kalfsvlees
- Kalfsbrochette (met olijven en zontomaatjes)
- Kalfsbiefstukspies
- Kalfsoester
- Kalfssteak
Kip- en kalkoenvlees
- Kippenbout (alleen Uithoorn)
- Kipfilet
- Kipsaté
- Kip dijenvlees
- Kip shaslick
Scharrel lamsvlees
- Lamskarbonade (HOLLANDS)
- Lamsboutspies (HOLLANDS)
- Lamshaasspies
- Merquezworstjes (100% lamsvlees)
Vis & Vegetarisch
- Zalmmoot
- Gambaspies
- Pof aardappel
- Maisappeltjes
- Fakkelbrood
- Cheddar spies
Salades en Sauzen
- Knoflooksaus
- Satésaus
- Shoarmasaus
- Japanse sesamsaus
- Grillsaus
- Honing-mosterdsaus
- Kruidenboter
- Pasta salade (pesto of mediterraan)
- Kartoffelsalade
- Rundvleessalade
- Rauwkostsalade
- Vers fruit
Variaties op onze specialiteiten
Alle specialiteiten zijn met diverse smaken marinades te marineren. Daarnaast kunnen wij een groot deel van het assortiment voorgaren om zo de bereidingstijd aanzienlijk te verkorten.